Just nu är jag mammaledig och därför uppdateras inte bloggen. Välkommen istället till min hemsida www.karin-johansson.se

onsdag 30 maj 2012

Solsken inne och ute...

Foto: Karin Johansson

Tjoho! Vilken vecka det varit, jag har lyckats sälja 3 reportage. Är så lycklig och nu tar vi en välförtjänt semester i några dagar och hälsar på när och kära i Wien. 

Så här härligt solsken fick vi när jag fotade reportage häromdagen, inget illa jobbväder....

Ta hand om er.

Kram K

fredag 25 maj 2012

Dukning.....

IKEA Livet Hemma


Idag får jag vara ute och njuta av det underbara vädret. Vi ska göra en festlig sommardukning till ett reportage ute i våran sommarstuga. Kan man få en bättre arbetsdag?

Jag njuter som tusan just nu!

Kram
Karin

måndag 21 maj 2012

Nytt grönt....

Foto: Karin Johansson


Var och inhandlade lite nya växter till balkongen och sommarstugan igår. Ute i stugan har det blivit en odling med ätbart som tex. jordgubbar. Här hemma blev det tomatplanta och komplettering av nya pelargoner, men två hade faktiskt klarat sig från förra året. Hoppas de blir stora och vackra!

Kram K

torsdag 17 maj 2012

Bakning.....

foto: Karin Johansson

Idag blir det till att baka inför ett reportage som vi ska göra om några veckor. Skönt att vara lite förbered och ganska lyxigt att baka på arbetstid....
Hoppas på solen imorgon då det bär iväg till en kolonilott som ska plåtas. 

Kram K

måndag 14 maj 2012

Blommigt.....

Bild: HM Home


Hade tänkt gå in på HM home idag och köpa dessa fina, somriga textilier men tji fick jag. Här gäller det att vara på hugget för de fanns inte kvar....så synd. Blev lite kär i det småblommiga. 

Hoppas ni alla mår bra och ser fram emot sommaren.

Kram Karin

torsdag 10 maj 2012

Foto Karin Johansson.....fina detaljer från ett barnrum som jag fotade förra veckan. Barnböcker såsom Pippi som man själv läste när man var liten är ju så mysiga och fina. Fortfarande de bästa barnböckerna som finns!

En liten nyhet är att jag själv kommer få inreda ett litet barnrum här i höst. I september ska vi nämligen bli föräldrar. 
Så spännande redan nu att känna den lilla bebisen i magen......

Kram K

torsdag 3 maj 2012

Veckan som gått......

foto: Karin Johansson


oj oj, veckan kan verkligen bli helt sönderhackad när man har en röd, ledig dag plötsligt mitt i veckan. Men man ska inte klaga, inte hela världen att rutinerna bryts (ett och annat blogginlägg blir lidande men det är ju faktiskt inte jordens undergång)

Idag bjuder jag på en bild från ett hem i växjö som jag fotade i helgen tillsammans med en ny kollega. Får se nu vilken tidning som nappar på detta snygga hem....
Imorgon är det reportage i Jönköping som gäller. Sen tar jag helgledigt!

kram Karin