Just nu är jag mammaledig och därför uppdateras inte bloggen. Välkommen istället till min hemsida www.karin-johansson.se

torsdag 9 augusti 2012

Nu tar jag en paus......


Kära bloggläsare!

Om några veckor kommer jag vara med om något riktigt stort. Jag ska bli mamma för första gången i mitt liv. En ny roll där allt mitt fokus kommer läggas på ett annat litet liv än mig själv.

Eftersom mitt syfte med bloggen är att skriva om inredning och inte om mitt privatliv kommer jag trycka på pausknappen här på bloggen på obestämd framtid.

Mitt företag håller på att få en hemsida och så fort den är klar kommer jag lägga ut adressen här. Varmt välkomna att kika in där.

Tack till er alla för att ni tagit er tid att läsa min blogg.

På återseende

Kram Karin

6 kommentarer:

 1. Jag som precis har hittat till din fina blogg! Men jag förstår dig, de första månaderna med ett nytt litet liv är kaotiska men ack så underbara. Dyk in i bubblan och bara njut av tiden! Lycka till och hoppas du vill återuppta bloggen sedan när det kliar i inredningsfingrarna :)

  SvaraRadera
 2. Hej, såg att du tagit en paus men eftersom du har så fin blogg med en massa vackra bilder länkar jag till dig så jag kan kika in när jag söker inspiration.

  Kram/M

  SvaraRadera
 3. Önskar dej Lycka till med det nya som väntar !! KRAMM
  Lena

  SvaraRadera
 4. Lycka till så otroligt mycket, lukta i hårfästet ofta sen när underverket har anlänt!
  /Lotta

  SvaraRadera
 5. Vilken jättefin blogg du har
  Och all lycka till dig
  kram Tina

  SvaraRadera
 6. Nu längtar jag efter din blogg Karin! Kram.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, både ris och ros är välkomna.