Just nu är jag mammaledig och därför uppdateras inte bloggen. Välkommen istället till min hemsida www.karin-johansson.se

lördag 13 augusti 2011

Mormors.....
...gamla ljusstake som min mamma fått ärva efter henne. Och nu står den här hemma hos mig, för tillfället utan ljus men vi använder den flitigt under de kalla vintermånaderna när vi sitter till till bords vid våran matgrupp som vi har i vardagsrummet.
Den här ljusstaken har faktiskt en exakt likadan kompis som bor hos min syster...och där används den också flitigt vill jag lova.

Härlig lördag med sommarväder har vi fått.
Jag passar på att njuta!

Kram K

5 kommentarer:

 1. Så vacker, kul att ni har var sin! Ha en fin kväll. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Fina ljusstakar. Älskar att blanda olika sorters ljusstakar, blir såå fint tillsammans.
  Kram

  SvaraRadera
 3. hej!
  Vilken fin blogg du har, tittar in titt som tätt! :) Kan du lära mig hur du gör för att få så stora och bra bilder på bloggen? Någon speciell mall? har inte själv tålamodet och kunskapen att leta...
  /Malin www.minafinarum.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Vad kul att ni gillar ljustaken.
  Malin: Vad kul att du tycker om mina bilder. För att få bilderna stora väljer man det när du infogar bilden i inlägget, jag väljer alltid den största. Sedan själva bilderna har jag en systemkamera Canon 500 att fota med. Jag behandlar bilderna sedan i ett gratisprogram som heter Photoscape som du kan ladda ner. Där ändrar jag mest luminanskurvan för att få mer ljus och kontraster i bilden.
  Kram

  SvaraRadera
 5. tack så mycket, tror jag har valt den största som det är idag, men vi har kanske olika grundmallar?... Tack för tipset om behandlingsprogrammet! Kul med ditt företag förresten!
  kram malin

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar, både ris och ros är välkomna.